Hem Program & Priser Kontakt
english__swedish

Kontakt

Brännkyrkag. 75
118 23 Stockholm

Bookings
073-583 59 70
hellen@daraja.se

 

Villkor

Bokning
Det enklaste sättet att boka resan är via telefon eller post. Boka i god tid, särskilt när det gäller 10 veckors resan. Vid bokning senare än 60 dagar innan resan, bör du kontakta oss per telefon. Du måste förse oss med rättstavade namn som överensstämmer med passet.

Minderåriga
Vi förbehåller oss rätten att neka bokningar från minderåriga.

Anmälningsavgift
Bokningsavgiften är 350 kronor, vilket kommer att läggas till den slutliga utbetalningen.

Biljettförsäljning
Du bokar och betalar för dina internationella flyg på egen hand. Vi är glada att hjälpa dig med tips om flygbolag och resebyråer.

Slutbetalning
Slutbetalning skall göras tre veckor innan resan börjar. Vi skickar fakturan och bekräftelse senast en vecka efter mottagen bokning.

Kortbetalning
Du kan inte betala med bankkort. Betalning skall ske via Internet eller via banktransfers till vårt bankkonto. Använd kreditkort kopplat till ditt Visa eller Mastercard för att få fördelarna med att resa med försäkringen som är kopplad till kortet.

Våra priser
De angivna priserna gäller fram till 31,12 2010. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid stora förändringar i resans kostnader, såsom transportkostnader och växelkurser. Du har rätt att avboka resan till en prisförändring är större än 5%.

Annullering av resa
Avbokning mer än 60 dagar före resan startdatum: Resenären betalar ingenting. Avbokning mer än 30 dagar före resan startdatum: Resenären betalar en expeditionsavgift på 65 USD.
Avbokning 3 veckor för resans startdatum eller senare: Inga pengar återbetalas.

Försäkring
Vi erbjuder inte någon försäkring utan du måste ordna detta själv. Kontrollera med ditt försäkringsbolag om deras villkor.
Avbeställningsskydd ingår ofta när du betalar för resan från ett konto kopplat till ett Visa eller Master Card. Fråga banken som utfärdat kortet om detta.

Du måste ha en heltäckande försäkring som ger tillräckligt skydd vid sjukdom, olyckor och kostnader för eventuell hemtransport. Detta är ett villkor för deltagande i resan. Ta en kopia av försäkringsbevis på resan.

Visum och pass
Alla resor pass krävs. Det är viktigt att du kontrollerar att ditt pass är giltigt för hela resan + 6 månader.

Kontroll av resehandlingar
Resenären är skyldig att kontrollera biljetter och visum så snart de har mottagits. Eventuella fel måste korrigeras omedelbart.

Lokala regler, lagar och sedvänjor
Resenären är skyldig att följa och respektera på plats gällande regler, lagar och praxis och visa respekt och gott uppförande mot både medresenärer och människor utanför gruppen.